11:32 23.05.2017

Військові "комісаріати" обмежують виїзд із ОРДЛО молоді призовного віку

1 хв читати
Військові "комісаріати" обмежують виїзд із ОРДЛО молоді призовного віку

Російське командування посилює заходи з недопущення відтоку мобілізаційного ресурсу з окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), щоб забезпечувати комплектування з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ призовниками з місцевого населення, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Військові "комісаріати" і т.зв. "правоохоронні органи" зобов'язані максимально обмежити виїзд за межі "республік" молодих людей для продовження навчання. Для цього використовуються методи виховної роботи, залякування невизнанням дипломів, отриманих у ВНЗ України, відкриття кримінальних справ за дрібні правопорушення із забороною полишати місце проживання до завершення вступної кампанії в 2017 році. Для виїзду з окупованих територій потенційним призовникам необхідно мати велику кількість довідок, отримання яких навмисне ускладнюють", - ідеться в повідомленні ГУР у Фейсбуці.

Розвідка також повідомила, що в районах розташування окремих підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК введено карантин через збільшення випадків інфекційних захворювань серед особового складу. Крім того, передислокація підрозділів полку в н.п. Сєдове спричинила обурення місцевих жителів, незадоволених зростанням кількості порушень російськими військовослужбовцями громадського порядку, незаконного привласнення ними майна та безпідставного затриманнями жителів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА