14:52 14.04.2019

Порошенко: Борди з Путіним стверджують одне - ми не дамо йому шансів на успіх в Україні

2 хв читати
Порошенко: Борди з Путіним стверджують одне - ми не дамо йому шансів на успіх в Україні

Агітаційні борди із зображенням президента РФ Володимира Путіна демонструють, що українці не дадуть В.Путіну шансів реалізувати свої плани в Україні, заявляє президент України Петро Порошенко.

"Ці борди стверджують лише одне: ми не дамо пану Путіну шансів на успіх", - сказав П.Порошенко в неділю, спілкуючись з пресою на НСК "Олімпійський" під час очікування можливого прибуття кандидата на посаду глави держави Володимира Зеленського.

Президент наголосив, що жодним чином не ототожнює В.Путіна і В.Зеленського. "Я жодним чином не говорив, не кажу і не буду говорити про знак рівності між Путіним і Зеленським. Це не так", - зазначив він.

При цьому П.Порошенко нагадав слова В.Путіна про те, що "для нього будь-який президент, крім Порошенка, є його мрією". "Тому Україна потребує сильного президента, досвідченого, рішучого президента, у якого є довіра народу, отримана на президентських виборах", - сказав глава держави.

На його думку, В.Путін наразі "навмисне підвісив питання звільнення наших заручників, звільнення наших військових". "Чого він очікує? Однієї речі – виборів, прагне, дай Боже, щоб змінився Порошенко", - сказав президент України.

Як повідомлялося, кілька днів тому в Україні з'явилися борди із зображеними на темному тлі профілів П.Порошенка і В.Путіна, які дивляться один на одного. Такі самі зображення з підписом "21 квітня вибирай!"було розміщено на обкладинці безкоштовної газети, надрукованої тиражем 4 млн примірників ТОВ "ГК Статус Інвест Інжиніринг". У газеті зазначено, що замовником друку є кандидат на посаду президента України П.Порошенка.

У відповідь на це радник Міністра оборони України Юрій Бірюков на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав, що позиція П.Порошенка полягає саме в тому, що країну треба захищати від В.Путіна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

Рада ЄС оголосила пріоритети Євросоюзу у сфері безпеки й оборони, серед головних цілей – підтримка України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА