Воднева енергетика: Україна буде співпрацювати з німецьким агентством — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Воднева енергетика: Україна буде співпрацювати з німецьким агентством

Енергетика
496
Т.в.о. голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Костянтин Гура провів переговори з експертами Німецького енергетичного агентства DENA про продовження співпраці і визначення найбільш актуальних для України та Німеччини напрямків роботи.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.
“Представники DENA підтвердили необхідність посилити взаємодію і звернули увагу, зокрема, на плани Німеччини щодо використання водню. DENA готова ділитися своїми дослідженнями в цьому напрямку”, – йдеться в повідомленні.
Крім розвитку потенціалу України у використанні водню, Держенергоефективності хоче співпрацювати з Німеччиною в питаннях впровадження систем акумулювання енергії для балансування енергосистеми, імплементації директив ЄС у сфері енергоефективності, підвищення енергоефективності, в т.ч. в університетах.
Як повідомлялося, DENA обрали одним з партнерів в реалізації майбутнього енергетичного партнерства між Україною і Німеччиною. У червні 2020 року було схвалено розпорядження уряду України «Про підписання Спільної заяви про наміри між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про початок енергетичного партнерства». В рамках цього очікується тісний діалог двох країн в т. ч. в питаннях енергоефективності, “чистої” енергетики.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас