10:06 29.10.2020

У Києві за добу у 577 жителів виявили COVID-19, померли п'ятеро осіб - Кличко

2 хв читати
У Києві за добу у 577 жителів виявили COVID-19, померли п'ятеро осіб - Кличко

У Києві за минулу добу у 577 осіб підтвердили коронавірус, померли п'ятеро хворих, видужали - 259, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Друзі! Захворювання на коронавірус за минулу добу в Києві виявили у 577 осіб. П’ятеро хворих померли. Загалом коронавірус забрав життя 726 киян", - написав Кличко на сторінці у Facebook.

Так, за його словами, у столиці вже 36 027 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Зокрема захворіли: 314 жінок віком від 18 до 84 років; 225 чоловіків віком від 19 до 86 років; 19 дівчаток від 1 до 17 років і 19 хлопчиків від 1 місяця до 17 років. Також COVID-19 виявили у 21 медика.

Кличко зазначив, що до лікарень столиці потрапили 63 пацієнти, інші - на самоізоляції, під контролем лікарів.

Одужали за минулу добу 259 осіб. Загалом коронавірус подолали 12 405 жителів Києва. Найбільше випадків захворювання виявили в Деснянському районі - 129, у Дніпровському - 104 і в Дарницькому районі - 75 випадків.

"Ситуація з поширенням вірусу - тривожна. Не будьте легковажними, не нехтуйте елементарними правилами! Бережіть себе!" - додав мер.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок четверга зафіксовано 7 342 нових випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, одужали 2 990 осіб, померли 113 пацієнтів, свідчать дані на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сирський провів засідання робочої групи з питань безпілотних систем, планується поліпшення логістики, ланцюга поставок, роботи майстерень

Унаслідок ворожих обстрілів Харківської області в середу постраждали три мирні жительки - прокуратура

У Білгород-Дністровському районі ракетним ударом пошкоджено туристичну інфраструктуру

Кабмін може продовжити терміни бронювання до року і розширити бронювання дефіцитних ВОС - депутат

QR-код буде повністю доступний у "Резерв+" 18 червня, зчитувати його посадові особи будуть також через застосунок

Зеленський обговорив із Сунаком підготовку до Саміту миру та продовження оборонної співпраці

Фінляндія допомагає Україні модернізувати метеорологічну службу

На Дніпропетровщині через ворожі обстріли постраждали двоє людей - голова ОВА

Заступниця міністра оборони: Ми впроваджуємо комплексний підхід для захисту прав військовослужбовців, будуть і виїзні перевірки, і налагоджений механізм реагування на скарги

Заступниця глави МЗС України під час візиту до Перу наголосила на важливості перуанської участі в Глобальному саміті миру на найвищому рівні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА