13:28 04.04.2018

Холодницький у відповідь на обвинувачення Ляшка: Для повного щастя мені не вистачає будинку у Козині і виграшу та лотереї

2 хв читати
Холодницький у відповідь на обвинувачення Ляшка: Для повного щастя мені не вистачає будинку у Козині і виграшу та лотереї

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) України Назар Холодницький і лідер Радикальної партії Олег Ляшко обмінялися "люб'язностями" під час виступу глави САП у Верховній Раді.

О.Ляшко зауважив Н.Холодницькому, що той консультував бізнесменів, давав телефоном вказівки суддям, підлеглим прокурорам, порушував справи на "замовлення влади".

"Ви сьогодні на найвищій парламентській трибуні стоїте і фактично визнаєте, що вчинили злочин, що запрошуєте одного до свого кабінету, розповідаєте йому, як приховати докази, що говорити йому на слідстві. І людина, яка називає себе антикорупційним прокурором, отримує по 200 тис. грн зарплати, яку платять українці, з трибуни парламенту виправдовуєте порушення законодавства", - зазначив глава фракції "Радикальної парті".

"Чого вам не вистачає для повного щастя? Звання генерала ви у 30 років отримали, звання заслуженого юриста незрозуміло за що з рук президента Порошенка отримали, своїх друзів-бізнесменів консультуєте у своєму кабінеті. І чи не шкода вам рибок, які всю цю вашу дурість слухали?", - запитав О.Ляшко керівника САП.

"Мені для повного щастя не вистачає будинку в Козині і виграшу в лотереї, Олегу Валерійовичу. На жаль, лише квартира у Вишневому", - відповів на це Н.Холодницький.

Згідно з електронною декларацією О.Ляшко за 2017 рік у минулому році він отримав дохід у 20,6 млн грн. Дохід нардепа становив: виграш 571 тис. грн у національній лотереї "Фаворит спорт"; близько 1,78 млн грн банківських відсотків; майже 17,78 млн грн від надання майна в оренду і відчуження нерухомості, а також 512 тис. грн заробітної плати та коштів на виконання депутатських повноважень.

Крім того, у 2017 році О.Ляшко отримав право власності на житловий будинок в Козині під Києвом площею 357 кв. м і вартістю 11,2 млн грн, а також на земельну ділянку площею понад 6500 кв. м у цьому ж населеному пункті.

Н.Холодницький з березня 2016 року є власником квартири у Вишневому Київської області площею 61,61 кв. м і з листопада 2012 року двома земельними ділянками площею 1000 і 1200 кв. м. у Білогородці Київської області.

У 2017 році керівник САП отримав 2 млн 100 тис. грн зарплати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА