08:07 08.04.2018

В Угорщині відбудуться загальні вибори

1 хв читати
В Угорщині відбудуться загальні вибори

Уранці в неділю в Угорщині відкриються виборчі дільниці в рамах проведення загальних виборів у країні. Дату виборів президент країни Янош Адер оголосив у січні 2018 року.

Згідно з даними опитувань, партія "ФІДЕС - Угорський громадянський союз", представником якої є чинний прем'єр-міністр країни Віктор Орбан, є найбільш вірогідним претендентом на перемогу. При такому розкладі Орбан ймовірно залишиться на посаді третій термін поспіль. Головні опоненти "ФІДЕС" на парламентських виборах - опозиційна соціалістична партія "Йоббік", однак, згідно з опитуваннями, її готові підтримати близько 20% електорату.

Орбан проводить жорстку політику проти іммігрантів.

"Існують два різних світи навколо цих виборів. Зовнішній світ, він присвячений міграції і суперечкам щодо теорій змови. Але для багатьох опонентів Орбана в країні соціальні питання і підозри в корупції - важливіше", - повідомляв CNBC політичний аналітик Policy Solutions Андрас Біро-Нагі.

"Украй права риторика Орбана навіть більш екстремальна, ніж у президента США Дональда Трампа, коли питання стосуються міграції", - зазначив він.

Сам Орбан під час передвиборної кампанії неодноразово заявляв, що вибори вирішать, "чи залишиться Угорщина країною для угорців або стане країною для іммігрантів".
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА