До кінця місяця всі ризики аварій на тепломережах повинні бути усунені, - Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця місяця всі ризики аварій на тепломережах повинні бути усунені, - Кабмін

Казна та Політика
160
Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко доручив регіонам забезпечити безаварійну роботу критичної інфраструктури в зимовий період.
Про це повідомляли прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.
У повідомленні сказано, що місцева влада по всій країні повинна забезпечити своєчасну і якісну підготовку критичної інфраструктури до проходження опалювального сезону.
Зазначається, що робота повинна бути системною, щоб не довелося діяти в момент підключення тепломереж, подачі тиску або підвищення температури теплоносіїв, як це відбувається в багатьох випадках в зимовий період.
Повідомляється, що органи влади та служби в координації з місцевим самоврядуванням повинні провести всі необхідні заходи до 30 жовтня.
До таких, зокрема, належать: розгляд стану підготовки підприємств, установ, організацій сфери управління до безаварійної роботи в осінньо-зимовий період; забезпечення підготовки підпорядкованих підприємств до роботи в осінньо-зимовий період, зокрема, приведення в належний технічний стан житлового фонду та виконання планових перевірок димових та вентиляційних каналів, щільності інженерних вводів багатоповерхових будинків та інше; забезпечення неухильного виконання планів заходів з підготовки підприємств ПЕК, ЖКГ та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період; підготовка інженерної, спеціальної та снігоочисної техніки; посилення роз’яснювальної роботи серед населення.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас