13:18 21.11.2019

Уряд України скасував обмеження вартості тепла у деяких містах

1 хв читати

 Кабінет Міністрів України скасував постанову про обмеження вартості теплоенергії у системі централізованого опалення в деяких містах на рівні 1,4 тис. грн/Гкал, свідчить відповідна урядова постанова на "Урядовому порталі".

"Визнати такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 26 червня 2019 року №560 "Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг", - зазначено в документі, який датовано 15 листопада 2019 року.

Як повідомлялося, минулий склад уряду під керівництвом прем'єр-міністра Володимира Гройсмана ухвалив рішення обмежити вартість теплоенергії до 1,4 тис. грн/Гкал, встановивши, що гранична ціна за наявності лічильника на тепло становитиме 1,4 тис. грн/Гкал і 35,21 грн за 1 кв. м опалювальної площі за відсутності лічильника. Граничний тариф на гаряче водопостачання мав становити 83,66 грн за 1 куб. м за наявності рушникосушарки і 75,74 грн за її відсутності. Водночас деякі міністри - глава Мінфіну Оксана Маркарова, екс-віце-прем'єр-міністр - міністр економрозвитку Степан Кубів, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе та екс-віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко - виступали проти такого рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄБРР акумулює EUR300 млн для підтримки енергетичного сектору України, зокрема створення маневрової генерації

Протести фермерів на українсько-польському кордоні - частина європейського руху напередодні виборів до Європарламенту - Мінагрополітики

"Укренерго" на четвер знову встановило ліміти споживання е/е для кожного регіону на всю добу

Під аварійні відключення через перевищення лімітів у вівторок потрапили 15 областей і Київ - "Укренерго"

Україна потребує плану зовнішнього фінансування до 2027 року - Мінфін і Мінекономіки

"Біосфера" продала потужності з виробництва підгузків, прогнозуючи скорочення народжуваності в Україні

НБУ пов'язує зростання чистого попиту на безготівкову валюту в травні на 41% зі збільшенням видатків бюджету

Мінфін України запустив інтерактивний сайт матриці реформ

Засновники індустріальних парків отримають безповоротні кошти на будівництво інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Уряд спростив імпорт деяких товарів для виготовлення спецтранспорту українськими підприємствами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА