Документ z0576-19, чинний, поточна редакція — Прийняття від 22.05.2019
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 02.07.2019. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Центральне управління

НАКАЗ

22.05.2019  № 822


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
04 червня 2019 р.
за № 576/33547

Про внесення змін до Інструкції про порядок проведення службових розслідувань та службових перевірок стосовно військовослужбовців Служби безпеки України

Відповідно до статей 10, 13 Закону України «Про Службу безпеки України», з метою усунення корупційного ризику, зумовленого можливим заниженням чисельності комісій для проведення службових розслідувань (перевірок), НАКАЗУЮ:

1. Внести до Інструкції про порядок проведення службових розслідувань та службових перевірок стосовно військовослужбовців Служби безпеки України, затвердженої наказом Центрального управління Служби безпеки України від 04 лютого 2016 року № 45, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 02 березня 2016 року за № 328/28458, такі зміни:

розділ ІІІ доповнити новим пунктом такого змісту:

«6. Строк проведення службового розслідування, склад і чисельність комісії з його проведення визначаються з урахуванням мети, обсягу, складності та особливостей проведення службового розслідування.»;

абзац п’ятий пункту 5 розділу V після слова «правопорушення» доповнити словами «, а також про необхідність продовження строку проведення службового розслідування, збільшення чисельності комісії з його проведення, якщо вони є недостатніми для об’єктивного, повного та всебічного дослідження предмета службового розслідування».

2. Начальникам Управління правового забезпечення та Головної інспекції Служби безпеки України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби
генерал армії України


В. Грицак



вгору