RU
 

Куди піти в Києві на вихідних 19 - 20 жовтня

Корреспондент.net,  18 жовтня 2019, 12:05
0
529
Куда пойти в Киеве на выходных 19-20 октября
Фото: bigkiev.com.ua
Куди піти в Києві на вихідних 19 - 20 жовтня

Афіша заходів на 19 - 20 жовтня 2019 року. У майбутні жовтневі вихідні в Україні немає ніяких державних свят, але уїк-енд у столиці обіцяє насичені цікаві події.

 
Киянам і гостям столиці буде куди сходити, щоб весело і з користю провести суботу та неділю.
 
Korrespondent.net розповість, куди піти в Києві на вихідні 19 - 20 жовтня 2019 року. У столиці пройде черговий маркет від Всі.Свої, ще триває фестиваль хризантем, а також заплановано безліч концертів і перформансів, запис танцювального телешоу. Серед концертів особливо виділяються виступи Лари Фабіан і зірок світового балету, які приїдуть до Києва на Ballet Open Space.
 

LARA FABIAN

LARA FABIAN / фото: khaleejtimes.com
 
19-20 жовтня на головному концертному майданчику країни відбудуться два концерти унікальної Лари Фабіан. Виконавиця - зірка зі світовим ім'ям, володарка неповторного голосу в 4 октави. Артистка в Києві не вперше, але її завжди тепло приймає українська публіка. Саме тому, вирушаючи в світове турне з програмою "50", вона не могла не дати концерт у столиці України. Концерт присвячений 25-річчю творчої кар'єри Фабіан і її особистому 50-річного ювілею. Протягом двогодинного концерту глядачі почують композиції з нового альбому Papillon, а також улюблені світові хіти: Je T'aime, Adagio, Caruso, Aime і інші. Початок - о 19.00.
 
Де: Київ, м. Палац Україна, Палац "Україна", вул. Велика Васильківська, 103
Вартість: від 850 грн
 

Всі. Свої. Маркет кераміки. 

Всі. Свої. Маркет кераміки. / фото: ufest.in.ua
 
Всі. Свої. Натуральний будинок: меблі, світло і текстиль
 
19 - 20 жовтня пройде найбільший маркет керамічних виробів і декору. У столиці зберуться майстри з усієї країни, щоб презентувати свою унікальну продукцію. 120 брендів запропонують придбати посуд, панно, світильники і кашпо та багато іншого тільки з натуральних матеріалів. У програмі заходу майстер-клас з гончарства. Учасники зможуть зліпити гранат, тарілки в техніці сграфіто, скарбничку, ажурний свічник. Початок - о 10.00.
 
Де: Київ, D12, Десятинна, 12

Вартість: вхід вільний

 

Фестиваль хризантем

Фестиваль хризантем / фото: moemisto.ua
 
Виставка під назвою "Квіткові сузір'я" триватиме до 27 жовтня на Співочому полі. Щоб створити яскраві квіткові композиції з хризантем, було висаджено 25 тис. кущів. Різнокольорові квіти стануть основою 10 районних композицій, підпорядкованих темі зоряного неба. Так, квіткові композиції будуть відображати впізнавані і загадкові сузір'я: Золотої і Летючої Риби, Райського Птаха, Кита, Близнюків, Стрільця, Дракона, Дельфіна, Фенікса, Пегаса, Гончих Псів. Традиційно, для гостей підготували святкову програму, працюватиме ярмарок, відвідувачі зможуть відпочити і перекусити в фуд-зоні. Для дітей заплановані майстер-класи, атракціони, конкурси та ігри, маса інших активностей.
 
Де: Київ, м. Арсенальна, Печерський ландшафтний парк, вул. Лаврська, 33
Вартість: 25-75 грн
 

II Міжнародний форум світової освіти Try True Education Abroad

II Міжнародний форум світової освіти Try True Education Abroad / фото: detivgorode.ua
 
19 жовтня всього один день вчителі та лектори кращих зарубіжних шкіл і університетів будуть в Києві, щоб провести свої пробні уроки та лекції англійською мовою. Заплановано 7 уроків від англійських Bishopstrow College і Abbey DLD Group of Colleges, німецького університету Heilbronn, латвійських Turiba University, Ventspils University, Riga Technical University і Lepaja Univeristy. Також працюватимуть інформаційні зони - для потенційних студентів і для батьків абітурієнтів. Початок - о 10.30
 
Де: Київ, м. Олімпійська, Park Inn by Radisson, вул. Велика Васильківська, 55
Вартість: від 390 грн
 

Ballet Open Space. Зірки Світового Балету

Ballet Open Space. Зірки Світового Балету / фото: rbc.ua
 
16 - 19 жовтня - грандіозна культурна подія в Києві за участю зірок світового балету. На українській сцені вони продемонструють особливості італійської, французької, американської та інших балетних шкіл. Під час Ballet Open Space глядачі відкриють для себе сучасну неокласику і насолодяться всесвітньо відомими шедеврами.
 
У програмі - прем'єра балету Touch of illusion Рікардо Амаранті, а також "Лісова пісня" на музику Михайла Скорульського за однойменним твором Лесі Українки. Головні партії балету танцюють прима-балерина Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Українські танцюристи також виконають партії в балеті Children of the Night, постановкою якого займався артист Staatsbalett Berlin Олександр Абдукаримов. В останній день фестивалю, 19 жовтня, відбудеться гала-концерт Ballet Open Space. Початок - о 19.00
 
Де: Київ, м. Університет, Національна опера України, вул. Володимирська, 50
Вартість: 280-4340 грн
 

Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Джаз для дорослих з Олексієм Коганом / фото: youtube.com
 
На 19 жовтня заплановане шоу майстри джазу - Олександра Когана. У ньому маестро виступить і ведучим, і артистом, майстерно поєднуючи музику і гумор, неповторну дружню атмосферу. На концерті він наживо виконає всесвітньо відомі композиції, розповість невигадані історії про джазових персон. Справжня родзинка шоу - живі музичні ілюстрації у виконанні Jazz in Kiev Band, постановки балету NC-17 Showballet в стилі 18+. Програма "Джаз для дорослих" вперше була показана в 2014 році, і її вже встигли подивитися тисячі меломанів. Початок - о 19.00
 
Де: Київ, м. Університет, Caribbean Club, вул. Симона Петлюри, 4
Вартість: 180-850 грн
 
 

Carbon Based Lifeforms!

Carbon Based Lifeforms! / фото: zloyrock.ru
 
19 жовтня в українській столиці виступить електронний дует зі Швеції, який є найяскравішим представником психоделічного ембієнту. Carbon Based Lifeforms! - колишні резиденти французького лейблу Ultimae Records, але успішно виступають самостійно, а квитки на їхні концерти розкуповуються менше, ніж за добу.
 
Музиканти вже встигли зробити п'ять успішних повнометражних релізів, часто беруть участь у великих псайтранс-фестивалях Європи, США та Австралії. Учасники колективу Йоганн Хедберг і Даніель Сегерстад прагнуть об'єднати в музиці космічне і земне. Carbon Based Lifeforms обіцяють грандіозне шоу в Києві на підтримку свого нового альбому Derelicts, який увійшов у топ-12 за версією американського Billboard. Початок - о 19.30
 
Де: Київ, м. Лук'янівська, Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41
Вартість: 890-1890 грн
 

Futurism

Futurism / фото: kyivmaps.com
 
19 жовтня на Арт-заводі Платформа очікується наймасштабніша імерсивна постановка в Україні, яка об'єднує шоу, театр і гру, і де беруть участь десятки акторів. Більш того, актором стає кожен глядач. Для постановки спектаклю створюють величезну локацію - 1500 м² на спеціально обладнаній території.
 
Глядачі будуть залучені в танцювальні та вокальні номери, відеопроекції і спецефекти, а від їх дій залежатиме фінал вистави-шоу. Всі гравці поділяться на три групи впливу: капіталісти, вчені і антиглобалісти. Учасник отримує доступ до сайту, де розкажуть, якого персонажа він представлятиме, і як підготуватися до шоу-гри. В результаті, у виграші залишиться тільки одна група. Брати участь у шоу-виставі можуть особи, які досягли 16 років. Ігри проходять по п'ятницях або суботах до 26 жовтня. Початок - о 16.00 та 17.00
 
Де: Київ, м. Чернігівська, Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1
Вартість: 550 грн.
 

Scarlxrd у клубі BelEtage

Scarlxrd у клубі BelEtage / фото: youtube.com
 
20 жовтня Київ здригнеться від міксу хіп-хопу, треп і метала. Принаймні, це обіцяє британський репер Scarlxrd (Маріус Лістроп). Він планує представити відразу два альбоми: Infinity, який вийшов у березні, і вересневий - Immxrtalisatixn. Лістроп звик викладатися на концерті на 100%, "лайв" Scarlxrd одні вважають музичним тероризмом, інші - відмінною емоційною розрядкою після довгого робочого дня. У київських меломанів буде можливість зрозуміти, чим для них особисто стане музика Scarlxrd. Початок - о 19.00
 
Де: Київ, м. Палац спорту, BelEtage, вул. Ш. Руставелі, 16-а
Вартість: 990-1900 грн.
 

Танці з зірками

Танці з зірками / фото: 1plus1.ua
 
20 жовтня відбудеться дев'ятий прямий ефір популярного телевізійного шоу. Ще до початку прямих ефірів заплановані цікаві заходи. Так, о 12.00 пройде Media trip, о 14.30 - генеральна репетиція. Бажаючим надають можливість відчути себе суддею шоу, відвідати гримерку, поспілкуватися з усіма, хто працює на шоу. Цієї неділі на паркет вийдуть 8 пар. Цього разу хтось знову покине паркет. Хто це буде: Людмила Барбір/Дмитро Жук, чи Володимир Остапчук/Ілона Гвоздьова, а може, Олена Кравець/Максим Леонов чи Олексій Яровенко/Олена Шоптенко, Вікторія Булітко/Дмитро Дікусар. Чи протримаються у статусі лідерів Анна Різатдінова/Олександр Прохоров і Ксенія Мішина/Женя Кот? Початок - о 19.30.
 
Де: Київ, м. Виставковий центр, Національний Експоцентр України, пр. Академіка Глушкова, 1
Вартість: Media trip - 800 грн, генеральна репетиція - 400-600 грн, прямий ефір - 1100-3000 грн.
 

MARLEN

MARLEN / фото: enemy.org.ua
 
Довгоочікувана презентація альбому "Мрія" відбудеться вже 20 жовтня. Це станеться в рамках всеукраїнського туру MARLEN. Початок - о 19.00.
 
MARLEN - український музичний проект, яскраві представники сучасної музики. Після участі в шоу "Х-Фактор", зрозуміли, що їх творчість зрозуміла і близька слухачам, потенціал колективу високо оцінили і члени журі - Костянтин Меладзе і Юлія Саніна.
 
Фронтвумен MARLEN - Яніна Жеман вважає, що саме участь у музичних телешоу зробила поштовх у кар'єрі групи. Але хлопці продовжили експериментувати і вдосконалюватися. У дебютному альбомі зібрані композиції різних жанрів - від танцювальних до рок-балад.
 
Де: Київ, м. Героїв Дніпра, Docker Pub, вул. Богатирська, 25
Вартість: 100-1125 грн.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаКиеввыходные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі