20:41 16.05.2019

Британці зловживають алкоголем частіше за інших у світі

2 хв читати
Британці зловживають алкоголем частіше за інших у світі

Жителі Великої Британії зловживають алкоголем частіше ніж громадяни інших країн світу, свідчать результати дослідження, проведеного незалежною дослідницькою компанією Global Drug Survey (Лондон).

Як показало анонімне опитування, в якому взяли участь понад 123 тис. осіб з більш ніж 30 країн світу, за рік британці напиваються (get drunk) в середньому 51 раз, або практично щотижня.

При цьому в опублікованому на сайті організації дослідженні не наводяться критерії визначення ступеня сп'яніння, а також метод вибірки опитуваних.

За Британією в списку йдуть жителі інших англомовних країн - США, Канади та Австралії: вони зізналися, що влаштовують пиятики від 47 до 50 разів на рік. Найрідше зізналися в зловживанні спиртним респонденти з Чилі (у середньому 16 разів на рік), а також Колумбії і Німеччини (по 22 рази).

Таким чином, зазначають експерти, в середньому в світі частота зловживання алкоголем становить 33 рази за рік. При цьому близько 20% опитаних шкодують про надмірне споживання алкогольними напоями. Найбільше про розпивання спиртного шкодують жителі Німеччини (27,7% опитаних), тоді як серед британців переживають про своє пияцтво лише 18,5% респондентів.

Дослідження, опубліковане раніше в травні в британському медичному журналі The Lancet, показало, що загальносвітовий рівень споживання алкоголю за останні 27 років зріс на 10%. В якості причин фахівці називають як загальний приріст населення, так і підвищення споживання на душу населення.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності дотримання мовного законодавства співробітниками ТЦК і СП

Через "Резерв+" оновили свої дані майже 190 тис. жінок - Міноборони України

У допитах Баканова не було процесуального сенсу, конспірологія про його недоторканність недоречна - перший заступник директора ДБР

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки вже восьмеро постраждалих, із них двоє дітей - МВС

Через негоду знеструмлені споживачі 68 населених пунктів у Львівській та Сумській областях - Міненерго

У справі про прорив ворога на Харківщині допитано військове керівництво і бійців, правоохоронці вивчають секретні документи - перший заступник директора ДБР

Унаслідок російських обстрілів на Херсонщині поранені чотири людини - голова ОВА

Довідка про здобувача освіти тепер доступна для формування в ЄДЕБО - Міносвіти

Наративи депутатів-держзрадників тотожні тезам Путіна перед вторгненням в Україну - перший заступник директора ДБР

Перший заступник директора ДБР: Справа про держзраду Дубінського на завершальному етапі, на суді почуємо багато цікавого

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА