08:13 13.02.2019

Українець намагався підкупити прикордонницю в КП "Харків-авіа", щоб вона "закрила очі" на нелегальне перевезення сигарет

1 хв читати
Українець намагався підкупити прикордонницю в КП "Харків-авіа", щоб вона "закрила очі" на нелегальне перевезення сигарет

Оперативні співробітники управління внутрішньої та власної безпеки "Схід" і відділу внутрішньої безпеки Харківського прикордонного загону під процесуальним керівництвом військової прокуратури спільно з співробітниками слідчого відділу спеціальної поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області затримали громадянина України, який намагався підкупити інспектора прикордонного контролю.

"Чоловік запропонував і надав неправомірну вигоду на суму 100 доларів інспектору прикордонного контролю "Харків-авіа"... За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, затриманий пропонував прикордоннику взяти участь у схемі з нелегального перевезення сигарет громадянами Туреччини. За кожну одиницю перевезеної через державний кордон підакцизної продукції понад кількості, встановленої законодавством, він обіцяв платити 1 долар. Але інспектор прикордонної служби повідомила про цю пропозицію керівництву.

Наразі громадянин України затриманий, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА