Bentley представила розкішного суперника Rolls-Royce — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley представила розкішного суперника Rolls-Royce

Технології&Авто
1228
Автовиробник розкішних автомобілів офіційно розкрив подробиці абсолютно нового Bentley Flying Spur. Седан третього покоління переїхав на нову платформу і отримав деякі інновації в технічному оснащенні.
Bentley сподівається утвердитися в якості лідера на ринку ультра-класу люкс напередодні появи нового Rolls-Royce Ghost в наступному році і заявляє, що створив автомобіль, який відповідає рівню і стилю Bentley. Це дозволить їм зберегти постійних клієнтів, пропонуючи сучасний дизайн, і привабити нове покоління покупців.
Bentley стверджує, що новий Flying Spur об’єднує з попередником тільки ім’я, маючи на увазі нове шасі, підвіску, двигун W12 і восьмиступінчастою автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. Більшість нових налаштувань і компонентів Flying Spur використовується спільно з Continental GT, випущеним торік. Незважаючи на ідентичну основу, Flying Spur і Continental, у вигляді платформи MSB, яка також використовується в Panamera, Bentley прагнув розвести ці дві моделі не тільки за різницею в формі кузова, але і по ряду більш тонких деталей дизайну.
Flying Spur буде випущений зі знайомим двигуном Bentley з подвійним турбонаддувом W12, переробленим для цього покоління. 6,0-літровий агрегат виробляє 626 к.с. і 900 Нм крутного моменту, прискорюючи автомобіль з 0-90 км/год за 3,7 с, на 0,7 с швидше, ніж його попередник. Максимальна швидкість становить 330 км/год. Він з’єднаний з восьмиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, яка обіцяє забезпечити «плавне і поліпшене прискорення, швидші перемикання передач і поліпшену економію пального».
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас