RU
 

COVID-19 призведе до незапланованого бебі-буму

Корреспондент.net,  19 серпня 2020, 16:32
0
573
COVID-19 призведе до незапланованого бебі-буму
Фото: Pixabay

Пандемія стала причиною обмеження доступу жінок до протизаплідних засобів. ООН попереджає про 7 млн ​​небажаних вагітностей.

 
Через коронавірус у світі різко зросте кількість незапланованих вагітностей. Про це повідомляє АР.
 
Пандемія стала причиною втрати доступу до протизаплідних засобів і необхідних медичних послуг. Через це через кілька місяців після початку карантину мільйони жінок завагітніли.
 
За даними організації Marie Stopes International, з січня по червень 2020 року медичні послуги надали майже на 2 мільйони вагітних жінок менше, ніж за відповідний період минулого року. Компанія надає послуги в 37 країнах світу.
 
Усього у світі очікується близько 900 тисяч незапланованих вагітностей, 1,5 мільйона небезпечних абортів і більше трьох тисяч смертей матерів під час пологів.
 
При цьому Фонд народонаселення ООН попереджає про 7 млн ​​небажаних вагітностей через обмеження у зв'язку з коронавірусом.
 
Також наголошується, що в ВООЗ повідомили про збої в наданні послуг з планування сім'ї та контрацепції в 2/3 з 103 країн світу.
 
Раніше повідомлялося, що вчені знайшли ознаки COVID-19 восьмирічної давності. Також Корреспондент писав про те, що вчені встановили порядок прояву симптомів COVID.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ООНдетибеременностьВОЗабортконтрацепциябеременность и роды
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі