15:18 24.11.2018

В Україну йдуть дощі та мокрий сніг

2 хв читати
В Україну йдуть дощі та мокрий сніг

Найближчої доби, 25 листопада, в Україні збережеться підвищена відносна вологість повітря, атмосферний тиск падатиме, очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі в західних, вранці та вдень у північних областях невеликі опади, переважно у вигляді дощу, місцями ожеледь, на півночі Лівобережжя та в Харківській області вдень невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На решті територій без суттєвих опадів.

На Правобережжі місцями туман, на дорогах, крім півдня та більшості західних областей, ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу, у центральних і східних областях до 9° морозу, на крайньому заході 0-5° тепла; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на заході та півдні 3-8° тепла.

У Києві вночі без опадів, вранці та вдень невеликі опади, переважно у вигляді дощу, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 25 листопада найвища температура повітря була +13,9 в 1938 році, найнижча вночі -16,5 в 1999 році.

26 листопада вночі в західних і центральних областях місцями невеликий мокрий сніг, на решті територій без суттєвих опадів, вдень погіршення погоди: в більшості областей мокрий сніг, у південній частині переважно дощ, у Прикарпатті і центральних областях місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь. В Україні, крім південної частини, на дорогах ожеледиця.

Вітер переважно північно-східний, в південній частині південний, 7-12 м/с. Температура в південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°, 26 листопада на крайньому півдні до 12°; на решті територій вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу.

У Києві вночі без суттєвих опадів, вдень мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Першу партію артснарядів у рамках "чеської ініціативи" буде поставлено Україні найближчими днями - прем'єр

У росіян проблеми з логістикою на харківському напрямку, більшу частину Вовчанська контролюють українські Сили оборони - ОСУВ "Хортиця"

Генштаб ЗСУ: Найгарячіша зона на карті бойових дій на середину дня - район села Новоолександрівка Донецької області

Київ надасть фінансово-кредитну підтримку малому і середньому бізнесу, зокрема, у сфері виробництва літальних апаратів - міськрада

Донори підтвердили постачання Харкову більшої частини необхідних газопоршневих установок і модульних котелень

Кабмін схвалив угоду зі США про $7,85 млрд бюджетної підтримки

Окупанти обстріляли Червону Поляну на Харківщині, постраждали троє мирних жителів

Заступниця керівника ОП обговорила із заступником міністра фінансів США посилення санкцій проти РФ і реформи

Правоохоронці України взяли участь у великій міжнародній спецоперації з боротьби з російськими кіберзлочинними організаціями

"Київський метрополітен" збільшує інтервали між поїздами через гострий кадровий дефіцит

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА