Названо найкраще місце для усамітненої відпустки в 2021 році (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкраще місце для усамітненої відпустки в 2021 році (фото)

Особисті фінанси
2255
Найбільш підходящим місцем у світі для усамітненої відпустки назвали маловідомий австралійський архіпелаг, пише bagnet.
Повний список найкращих напрямків в 2021 році за версією онлайн-сервісу для подорожей Skyscanner публікує видання Daily Mail.
Уточнюється, що мова йде про архіпелаг Хаутман-Аброльос, розташований в Індійському океані біля західного узбережжя Австралії, що являє собою ланцюг з 122 островів, з’єднаних кораловими рифами.
За інформацією Skyscanner, на островах немає можливості орендувати віллу, а кемпінг на їх території заборонений законом. Щоб дістатися до місця, туристам необхідно орендувати катер або придбати екскурсію на літаку. Крім того, як відзначають експерти, іноді човнам з мандрівниками дозволяють швартуватися біля берегів архіпелагу на ніч.
Хаутман-Аброльос відомий своїми бірюзовими водами, білими піщаними пляжами і багатою морською фауною, в зв’язку з чим його часто називають “Галапагоськими островами Індійського океану”.
Названо найкраще місце для усамітненої відпустки в 2021 році (фото)
Архіпелаг також популярний серед любителів риболовлі та зйомки дикої природи, бо щорічно там гніздиться більше двох мільйонів птахів 35 різних видів. Крім того, в цій місцевості мешкають дельфіни, кити і морські леви.
Хочете відпочити в екзотичних країнах, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас