10:19 30.05.2019

На Рівненщині зазнав аварії військовий вертоліт, загинули четверо членів екіпажу

1 хв читати
На Рівненщині зазнав аварії військовий вертоліт, загинули четверо членів екіпажу

Поблизу с. Сестрятина Радивилівського району (Рівненська обл.) зазнав аварії вертоліт армійської авіації Мі-8, загинули четверо членів екіпажу включаючи командира, повідомила прес-служба Сухопутних військ України.

"Унаслідок авіаційної катастрофи за попередньою інформацією загинули четверо військових: члени екіпажу разом із командиром 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України (м. Броди Львівської області)", - йдеться в повідомленні на сторінці Сухопутних військ ЗСУ у Facebook у ніч на четвер.

Уже в четвер уранці в прес-службі командування Сухопутних військ повідомили, що в авіакатастрофі загинули командир екіпажу - командир 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ полковник Ігор Мазепа, льотчик-штурман старший лейтенант Владислав Попенко, бортовий авіаційний технік-інструктор капітан Василь Романюк, бортовий авіаційний технік старший лейтенант Павло Дацюк.

Як зазначається, зв'язок із вертольотом було втрачено 29 травня о 23:27.

Також на місце події виїхала комісія Міністерства оборони, Генерального штабу та командування Сухопутних військ ЗС України, здійснюються слідчо-оперативні дії.

У свою чергу Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що після падіння військовий вертоліт загорівся. Рятувальники ліквідували пожежу о 1:02.

Причини авіаційної катастрофи з'ясовуються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

Франція починає постачання Україні літаків Міраж-2000 і навчить персонал однієї бригади - Макрон на зустрічі з Зеленським

Кулеба обговорив із вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою

Зеленський обговорив з американськими депутатами захист від російських обстрілів

ВР ухвалила закон, що регламентує повноваження Держспецзв'язку щодо закупівлі безпілотних систем, боєприпасів до них, а також засобів РЕБ

90% рятувальників і поліцейських заброньовано

Чиновника КМДА, підозрюваного у вимаганні грошей з перевізників, відсторонено від посади, йому обрано запобіжний захід

Окупанти 14 разів обстріляли Нікопольський район, є жертви та руйнування

Кабмін схвалив залучення ще 30 млн євро від KfW на реконструкцію однієї з підстанцій у Львівській області - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА