21:54 05.05.2020

У Дніпропетровській області до 519 зросла кількість випадків коронавірусу, 23-річна мешканка Марганця в тяжкому стані

2 хв читати
У Дніпропетровській області до 519 зросла кількість випадків коронавірусу, 23-річна мешканка Марганця в тяжкому стані

У Дніпропетровській області сьогодні коронавірус підтвердили ще у 41 жителя регіону, також медики намагаються врятувати 23-річну жительку м.Марганця, повідомив голова обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Бондаренко.

Згідно з інформацією ОДА, два нові випадки COVID-19 зафіксували в Дніпрі, 35 - в м.Кривий Ріг, ще чотири - в Софіївському районі.

Таким чином, сьогодні в Дніпропетровській області 519 випадків коронавірусу. При цьому 70 жителів регіону вже одужали, 4 померли.

Зазначається, що важких хворих з COVID-19 приймає і обласна лікарня ім.Мечникова. Зокрема, зараз там рятують 23-річну жительку Марганця, яка потрапила в медустанову на 31 тижні вагітності.

"Дівчина потрапила в лікарню ім. Мечникова в украй важкому стані - з високою температурою, пневмонією та кровотечею. Вона була на 31 тижні вагітності. Двійнята загинули. Всі вихідні лікарі були поруч із пацієнткою і робили все можливе, щоб вона самостійно почала дихати. Перелили більше 2,5 літрів донорської крові. Зараз у неї з'явилася невелика позитивна динаміка. Ми зняли апарат ШВЛ", - наводить слова головного лікаря обласної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка прес-служба ОДА.

У свою чергу глава ОДА додав, що більшість хворих коронавірусом жителів області в легкому стані та перебувають удома на самоізоляції.

"110 пацієнтів лікуються в госпітальних базах. Двоє - у важкому стані", - розповів Бондаренко.

Як повідомлялося, за даними, опублікованими на сайті Системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу Ради національної безпеки і оборони (РНБО) у вівторок уранці, за минулу добу в Дніпропетровській області було зафіксовано 18 нових випадків захворювання і 6 - одужання (за весь час 478 захворіли, 4 померли і 70 одужали), хворіють 404 людини (за добу на 12 більше).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА