День фінансів, 21 травня: мінус один податок, посилення вимог за кредитами, зарплати в різних областях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 21 травня: мінус один податок, посилення вимог за кредитами, зарплати в різних областях

791
Вівторок, 21 травня: про достатки Порошенка і простих українців:
Зарплати в різних областях України і Києві. Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій України в березні 2019 року склала 10 237 грн. Про це сказано в макроекономічному аналізі Міністерства фінансів за квітень 2019 року. Перші 5 місць за видом діяльності з найбільшим розміром зарплати.
Порошенко за час президентства перестав бути мільярдером. Після виборів 2014 року статки п’ятого президента України Петра Порошенка скоротилися на 40%, і він втратив статус мільярдера. Такі підрахунки оприлюднив Bloomberg. Раніше Порошенко оприлюднив електронну декларацію про доходи, отримані у 2018 році. За рік загальна сума доходів Порошенка склала майже 1,6 млрд гривень, з яких зарплата – 336 тис. гривень.
Видавати паспорти України прямо в аеропорту. Таку пропозицію висловив один із засновників iGov і monobank Дмитро Дубілет у відповідь на пропозицію новообраного президента Володимира Зеленського спростити надання громадянства України. Він пропонує запустити відповідний онлайн проект з видачею паспорта України в аеропорту після прибуття в країну. Подробиці тут.
НБУ посилив вимоги за кредитами Національний банк України вводить порядок обліку банками інформації з Кредитного реєстру НБУ при розрахунку розміру кредитного ризику. Банк повинен буде класифікувати за найгіршим класом боржника-фізичну особу, щодо якої в кредитній реєстрі є інформація про дефолт цього боржника в інших банках.
Мінус один податок для жителів столиці. Так, власників квартир у багатоповерхівках Києва звільнили від податку на землю. Депутати Київської міської ради виключили власників квартир в багатоповерхових будинках зі списку платників земельного податку. На думку депутатів, це рішення усуне юридичну невизначеність і зніме соціальну напруженість серед мешканців столиці.
Нагадаємо, минулого тижня в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019. У новому відео на Youtube каналі Finance.ua показуємо, хто виграв приз за найкращий кредит готівкою, найкращий депозит, найкращу кредитну картку і найкращу дебетову картку:

Видео с FinAwards 2019 🎥

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас