RU
 

Красюк: Спонґ стане суперником Усика, якщо переможе вночі в Мексиці

iSport.ua,  31 серпня 2019, 22:51
0
166

Наступний опонент Олександра для осіннього поєдинку варіативно стане відомий найближчим часом.

 
Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк підтвердив, що ймовірним суперником колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика стане голландець Тайрон Спонґ.
 
Функціонер заявив, що відомий кікбоксер зустрінеться на рингу з українцем у тому випадку, коли переможе в сьогоднішньому поєдинку еквадорського боксера Джейсона Мінду, який відбудеться в Мексиці.
 
"Такам залишається в нашому списку, він все ще хоче поєдинку з Олександром. Але у нас виникли промоутерські розбіжності з його новою промоутерською компанією.
 
Після цього виник варіант з голландцем Тайроном Спонґом. У нього сьогодні вночі в Мексиці пройде поєдинок. Якщо Спонґ сьогодні зможе перемогти, то він стане суперником Усика 12 жовтня.
 
Також мені повідомили, що хорватський боксер, який знаходиться в рейтингу навіть вище за Спонґа, готовий зустрітися з Усиком. У нас є три варіанти для наступного поєдинку Олександра", - сказав Красюк у програмі "Великий бокс" на телеканалі Інтер.
 
Зазначимо, що раніше таким опонентом Усика називали Андрія Федосова, проте Олександр у своєму Instagram заявив, що відмовився боксувати з росіянином.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі