Рейтинг МФО, в яких зручно брати гроші на новорічні свята — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг МФО, в яких зручно брати гроші на новорічні свята

Кредит&Депозит
1493
Новорічні свята дорого обходяться українцям. Необхідно і на стіл “накрити”, і про подарунки для близьких не забути. Відповідно, в святковий період завжди потрібні гроші. І якщо ви задумалися про кредит в МФО, хочемо нагадати, що на Finance.ua існує рейтинг мікрофінансових організацій України.. Сьогодні ми оновили дані щодо мікрофінансових організацій.
🚀 Що це за рейтинг? Наш рейтинг відображає якість обслуговування компаній, що видають онлайн-кредити на картку. Ми порівняли компанії і визначили, у кого цей процес організований краще, ніж у інших. Їх ми оцінювали за 6 ключовими критеріями:
  • доступність і актуальність інформації на сайті – критерій «Сайт»;
  • наявність BankID;
  • підтримка користувачів – критерій «Підтримка»;
  • кількість каналів погашення позики – критерій «Погашення»;
  • наявність програм лояльності – критерій «Бонуси і знижки».
🧐 Варто зауважити, що нещодавно ми повністю переглянули один з критеріїв, а саме «Юридичні дані та відповіді на найбільш поширені запитання». Клієнтам важливо знати, що компанія, у якої вони планують взяти позику – працює легально, а також ознайомитися з умовами кредитування заздалегідь.
Саме тому ми оцінили наявність на сайті свідоцтва про реєстрацію, правил кредитування, шаблону кредитного договору та платіжних реквізитів компанії, поставивши за кожен з них по 1,25 бала.
Приймаючи рішення про отримання кредиту, майбутній клієнт також хоче дізнатися про те, як відбуватиметься цей процес, а потім і погашення або пролонгація кредиту. Ми оцінили, наскільки зручно буде отримати відповіді на ці питання. По 0,5 бала компанія отримувала за наявність інформації про отримання, погашення та пролонгацію кредиту в довідковому блоці, а також в окремих розділах в основному меню або на головній сторінці сайту компанії.
Рівно 1 бал було присвоєно за виведення всіх питань, що цікавлять, в окремий блок “Питання та відповіді”/“Довідка”, а також ще 1 бал організація отримувала за наявність в цьому блоці іншої інформації, крім указаних вище питань.
Учасники рейтингу. Також ми повторно переглянули перші 10 результатів Google за запитом “онлайн-кредит на картку” і додали таким чином 6 МФО. Повернули кілька МФО, яких раніше виключали, тому що вони тимчасово не видавали кредити. Тож в цьому кварталі до рейтингу включено 60 компаній, які видають мікрокредити.
Ось що у нас вийшло в результаті – зустрічайте оновлений рейтинг МФО від Finance.ua:

Рейтинг мікрофінансових організацій України 🏆

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас