RU
 

Прикарпаття тероризують голодні вовки

Корреспондент.net,  3 грудня 2020, 09:32
0
2324
Прикарпаття тероризують голодні вовки
Хижаків у довколишніх лісах стало втричі більше

На околиці Ворохти вже не залишилося собак, розповідають місцеві жителі. Влада ж пропонує відстрілювати хижаків, але поки їй це не дозволяють зробити, оскільки село розташоване в заповідній зоні.

Прикарпатське селище Ворохту атакують вовки. Хижаки небезпечно наблизилися до людських осель. Їхніми жертвами вже стали більше десятка домашніх собак. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Так, напередодні камери спостереження одного з будинків Ворохти зафіксували, як двоє тварини вночі нишпорили у дворі. Місцеві припускають - це вовки або дикі собаки. Цього разу обійшлося без жертв. Але так буває не завжди, кажуть сусіди власників відео.

Як уберегти Ворохту від вовків, вирішують в селищній раді. Лісники кажуть: хижаків у довколишніх лісах стало більше - майже втричі. Одна з версій - це мігранти, можливо, із сусідньої Румунії. До людських дворів, швидше за все, їх жене голод.

Чи вдасться зловити хоча б одного вовка, лісники не знають. Зараз просять жителів Ворохти бути обережними і особливо стежити за дітьми. Адже на дорослу людину вовки нападають вкрай рідко.

Раніше повідомлялося, що в Японії роботи-вовки відлякують хижаків. Робот повинен відлякувати хижаків рухами голови, червоними очима, що горять, і звуками, схожими на вовче виття.

У Криму троє людей постраждали від нападу вовка


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: видеоПрикарпатьеволкиселонападение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі