08:59 01.02.2019

Трамп назвав свою роботу збитковою і заявив про втрату "величезних грошей"

2 хв читати
Трамп назвав свою роботу збитковою і заявив про втрату "величезних грошей"

Президент США Дональд Трамп заявив, що робота главою держави є фінансово "невдалою". За час свого перебування на цій посаді американський лідер, за його словами, "втратив величезні суми". Про це він розповів в інтерв'ю газеті The New York Times.

"Це не (приносить) грошей", - підкреслив Трамп, зазначивши, що, за його даними, ця робота, навпаки, є однією з "найбільших (фінансових) невдач усіх часів". "Ви знаєте, на щастя, я не потребую грошей. ... Але я несу збитки, і  ці цифри неймовірні", - уклав глава держави.

Проте свою посаду він залишати не планує. Під час бесіди з журналістами Трамп відкинув припущення, що не може більше балотуватися на виборах у наступному році. "Мені подобається ця робота", - запевнив політик, додавши також, що "не бачить" конкурентів собі серед республіканців. "У мене відмінна підтримка в партії", - резюмував Трамп.

На відміну від інших кандидатів у президенти США, заявку на переобрання він подав у день своєї інавгурації, в січні 2017 року, зауважує Reuters. Зазвичай, за даними агентства, свої наміри йти на новий термін американські політики оголошують за два роки після вступу на посаду. Рішення Трампа дозволило йому відразу почати збирати і витрачати гроші на нову передвиборчу кампанію, пояснює Reuters.

Усього, як уточнює агентство з посиланням на заяву штабу Трампа, в четвертому кварталі минулого року на ці цілі президент залучив $ 21 млн. Частину цих коштів американський лідер витратив на підтримку своєї партії на виборах у Конгрес в листопаді. Таким чином, до початку 2019 року передвиборчий бюджет Трампа склав $ 19,2 млн.

На майбутніх виборах це може дати перевагу нинішньому американському лідеру, зауважує Reuters, підкреслюючи, що майбутні суперники Трампа - кандидати від Демократичної партії - тільки починають вибудовувати свої кампанії. 
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Козачій Лопані ворожий дрон влучив в автомобіль, поранені 2 жінки - прокуратура

УЗ скасує низку рейсів електричок і скоротить періодичність тих, що залишилися, через дефіцит е/е

Куп'янського експравоохоронця засуджено до 12 років ув'язнення

Унаслідок ворожого обстрілу постраждала цивільна інфраструктура й приватний будинок у Полтавському районі - ОВА

Зеленський підписав із главою концерну KNDS документ про створення дочірнього підприємства з виробництва військової техніки та боєприпасів в Україні

Генштаб ЗСУ: Окупанти активізувалися на куп'янському напрямку, здачі позицій не допущено

ДБР викрило незаконну схему заволодіння нерухомістю "Київміськбуду" на 282 млн грн

У Миколаєві створили стінопис на честь Олексія Вадатурського

Пентагон опублікував список озброєння, яке входить до нового пакета допомоги Україні на $225 млн

Україна і Туреччина домовилися про співпрацю у сфері реабілітації військовослужбовців - Міноборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА