10:37 21.10.2019

І.Геращенко виступає проти того, щоб хор ім. Верьовки закривав і відкривав сесії ВР: Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу"

2 хв читати
І.Геращенко виступає проти того, щоб хор ім. Верьовки закривав і відкривав сесії ВР: Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу"

Співголова парламентської фракції "Євросолідарність" Ірина Геращенко виступила проти того, щоб Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Верьовки, який, на її думку, скомпрометував себе участю в скандальному номері "95 кварталу" на тему згорілого будинку екс-глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої, закривав і відкривав найближчі сесії парламенту.

"Я тепер категорично проти того, щоб хор Верьовки закривав нинішню сесію ВР і відкривав наступну. Цей колектив цієї каденції і за цього керівництва втратив на це моральне право. Нехай і далі тепер підспівують "Кварталу", - написала Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок уранці.

Вона нагадала, що раніше хор ім. Верьовки відкривав Гімном України сесії Верховної Ради.

"Але тепер ВР - філія 95, білєти можна купити прямо в ложі бенуар. Тому хор тепер виступає і на подпевках у "Кварталу". Огидно. Так втрачається репутація і ім'я, напрацьоване роками. Бренд розчиняється в тупій пошлості", - висловила думку парламентар.

У новому випуску шоу "Вечірній квартал" був номер, присвячений пожежі в будинку колишньої глави НБУ Гонтаревої. Шоумен Євген Кошовий у супроводі Національного заслуженого академічного народного хору ім. Верьовки виконав пісню зі словами "Горіла хата, палала. У Лондоні жінка плакала", що викликало різкий суспільний резонанс.

Як повідомлялося, вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її сім'ї в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області вночі згорів унаслідок підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї і заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА