12:54 06.08.2020

У ЗСУ за добу 34 нових випадки Covid-19, хворіють 265 осіб

2 хв читати
У ЗСУ за добу 34 нових випадки Covid-19, хворіють 265 осіб

У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано 34 нових випадки захворювання на Covid-19, загалом наразі хворіють 265 осіб, повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 6 серпня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу Covid-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 265 осіб. Загалом за час пандемії одужали - 661 особа, летальних випадків - п’ять", - йдеться у повідомленні медиків на сторінці у Facebook.

Так, за минулу добу зареєстровано 34 нових випадки захворювання на Covid-19. Із них у закладах охорони здоров'я перебувають дев’ятеро осіб (Національний військово-медичний клінічний центр "ГВКГ" - п’ятеро військовослужбовців, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону - один військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону - один військовослужбовець, Житомирський військовий госпіталь - один військовослужбовець, Одеська міська інфекційна лікарня - один співробітник ЗСУ).

Крім того, на лікуванні в домашніх умовах під наглядом медичної служби перебуває 25 осіб (Київська область - троє військовослужбовців і двоє співробітників ЗСУ, Львівська область - 14 військовослужбовців і п’ятеро співробітників ЗСУ, Миколаївська область - один військовослужбовець).

Зазначається, що стан здоров'я всіх пацієнтів задовільний.

Загалом на ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 588 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби, - 162 людини.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок четверга, 6 серпня, зафіксовано черговий антирекорд нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу Covid-19: за минулу добу виявлено 1318 інфікованих, 997 осіб одужали, 31 раніше захворілий помер. Наразі в Україні на Covid-19 хворіє 32 465 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА