13:14 09.06.2019

Перша п'ятірка списку "Слуги народу": Разумков, Стефанчук, Венедіктова, Арахамія, Янченко

2 хв читати
Перша п'ятірка списку "Слуги народу": Разумков, Стефанчук, Венедіктова, Арахамія, Янченко

До першої п'ятірки виборчого списку партії "Слуга народу" увійшли голова партії Дмитро Разумков, представник президента в парламенті Руслан Стефанчук, радник президента Володимира Зеленського Ірина Венедіктова, голова Ради волонтерів при Міноборони в 2014-2017 рр. Давид Арахамія і експерт команди Зеленського з антикорупційної політики та діджиталізації Галина Янченко.

"Отже, перша двадцятка... Разумков Дмитро Олександрович, голова партії "Слуга народу". Стефанчук Руслан Олексійович, доктор юридичних наук, представник президента у Верховній Раді, головний ідеолог нашої партії. Венедіктова Ірина Валентинівна, доктор юридичних наук, експерт "Зе.Команди" з питань реформи судової системи. Арахамія Давид Георгійович, підприємець, волонтер. Янченко Галина Ігорівна, експерт з питань антикорупційної політики", - оголосив зі сцени ведучий з'їзду партії в неділю в Києві.

"Федоров Михайло Альтбертович, керівник діджитал-напрямку партії "Слуга народу", радник президента з питань діджитал та інновацій... Корнієнко Олександр Сергійович, керівник виборчого штабу партії "Слуга народу". Красносільська Анастасія Олегівна, експерт з податкового та антикорупційного законодавства. Ткаченко Олександр Владиславович – всесвітньо відомий медіаменеджер. Беленюк Жан Венсанович - борець греко-римського стилю, чемпіон світу", - зачитав ведучий другу п'ятірку списку.

У другу десятку списку партії увійшли експерт з питань освіти Сергій Бабак, кандидат економічних наук Владислав Криклій, експерт в галузі девелопменту та будівництва Олена Шуляк, громадський і політичний діяч, правозахисник Дмитро Наталуха, кінопродюсер Єлизавета Ясько, експерт у сфері паливно-енергетичного комплексу Олексій Оржель, експерт з питань енергетики Андрій Герус, експерт у сфері медицини, лікар Михайло Радуцький, експерт з питань правоохоронної та судової систем Денис Монастирський і експерт з питань оподаткування, публічних фінансів, банківського права Данило Гетманцев.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА