RU
 

У Києві сталася масова бійка з різаниною

Корреспондент.net,  10 вересня 2018, 10:17
0
790
У Києві сталася масова бійка з різаниною
Фото: Скриншот из видео
У столиці відбулася масова бійка з різаниною

Конфлікт стався між двома компаніями молодих людей, в результаті чого невідомі вдарили молодого одесита ножем в груди.

У Києві в районі Бессарабської площі вночі в неділю, 9 вересня, невідомі вдарили чоловіка ножем в груди. Про це повідомляє Информатор.

Інцидент стався близько 4:30. За попередньою інформацією, все почалося біля нічного клубу Arena-City. В ході бійки пролунав тріск, в одного з учасників конфлікту в руках був пістолет.

Буквально через кілька хвилин обидві компанії перейшли дорогу до Бессарабського ринку. Там знову почалася бійка. Один з учасників конфлікту відбивався рукояткою від пістолета. Крім цього, в хід йшли скляні пляшки. Через 7 хвилин до місця події прибула поліція.

Як пише Страна з посиланням на власні джерела в Нацполіції, в ході бійки постраждав 27-річний хлопець. Його госпіталізували з різаною рваною раною грудної клітки.

З'ясувалося, що потерпілий із села Старосілля Тарутинського району Одеської області. Як пояснив сам потерпілий, близько 4 години ранку біля Арени на нього напала група невідомих осіб. Його вдарили ножем в груди. Нападників він не розгледів.

У потерпілого нічого не вкрали, тому в поліції вважають, що напад було скоєно з хуліганських мотивів. Порушено кримінальну справу.

УВАГА! Відео містить ненормативну лексику!

Раніше повідомлялося, що в Миколаївській області 68-річний місцевий житель вистрілив із саморобного пристрою по дітях, які бавилися. Травмовані 12-річний хлопчик і дві дівчинки у віці дев'яти і п'яти років.

Також повідомлялося, що в центрі Києва чоловіка поранили ножем. Він лежав на землі і стікав кров'ю, поки його не помітили перехожі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Киеввидеострельбадрака
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі