Раді пропонують відмінити закон про посилення контроля за "єврономерами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Раді пропонують відмінити закон про посилення контроля за "єврономерами"

Казна та Політика
2625
У п’ятницю, 9 листопада, на сайті Верховної Ради зареєстровано проект постанови про скасування рішення Верховної Ради від 8 листопада №8488.
Цей закон забороняє передавати у володіння авто на іноземній реєстрації, а поліцію наділяє правом зупиняти ці авто і перевіряти через бази на наявність прострочення перебування на території України.
Ініціатор проекту – позафракційний народний депутат Юрій Дерев’янко.
Тепер профільний комітет Павла Пинзеника повинен протягом трьох днів (з урахуванням календарного плану роботи сесії парламенту) розглянути проект постанови про скасування закону і підготувати висновки. Після цього Верховна Рада має розглянути проект постанови за скороченою процедурою.
Зазначимо, що документ зареєстрований в п’ятницю, коли голосування не проводяться. Відповідно, розглянуть його тільки на наступному пленарному засіданні Верховної Ради, яке відбудеться 20 листопада.
Нагадаємо, вчора депутати ухвалили закон, яким посилюється контроль за “єврономерами”. Зокрема, ввели обмеження на кількість авто, які можна ввозити без грошового забезпечення на митну територію України, а також посилили відповідальність за порушення митних правил.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас