07:23 10.09.2020

Російські найманці режим припинення вогню на Донбасі не порушували

1 хв читати
Російські найманці режим припинення вогню на Донбасі не порушували

За минулу добу російські найманці не порушували режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 9 вересня, порушень домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 у рамках Тристоронньої контактної групи, не було. Режим тиші уздовж лінії розмежування зберігався повною мірою", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

У прес-центрі наголосили, що паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу ООС і інших складових сил оборони залучалися до гасіння осередків вогню в Донецькій і Луганській областях.

"Зокрема, за минулу добу ліквідовано пожежі поблизу населених пунктів Катеринівка, Новоселівка Друга, Чистий Лиман і Новозванівка", - йдеться в повідомленні.

"З початку поточної доби, 10 вересня, в смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку супротивника не зафіксовано. Повний і всеосяжний режим припинення вогню зберігається повною мірою. Захисники України не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника", - резюмували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА