RU
 

У Києві сталася потрійна ДТП

Корреспондент.net,  5 вересня 2019, 07:37
0
1000
У Києві сталася потрійна ДТП
Фото: kiev.informator.ua
Таксі з пасажиром врізалося в автобус

В автобус по черзі, з різницею в 5-10 хвилин, врізалися два легковики. Друге зіткнення закінчилося пожежею.

На Харківському шосе в Києві в автобус врізалися спочатку Жигулі, а через 5-10 хвилин в нього ж влетіла Toyota служби таксі Bolt і загорілася. Про це в четвер, 5 вересня, повідомляє Информатор.

Обидві події сталися в середу, близько 23:00-23:20.

У випадку з першою аварією, автобус рухався в крайній правій смузі в бік Дарницького шосе. Він почав перебудовуватися в середню смугу, якою їхав водій Жигулів. Останній не встиг зреагувати і врізався в автобус. У цій ДТП обійшлося без постраждалих.

Через 5-10 хвилин сталося друге зіткнення. Водій автобуса трохи відігнав транспорт з місця аварії і перебував на другій смузі, коли в нього влетіла Toyota служби таксі Bolt. В результаті сильного удару таксі миттєво загорілося. Загасити його спробували учасники події, пізніше на місце прибули рятувальники і повністю ліквідували загорання.

В аварії постраждав пасажир Toyota. Медики надали йому невідкладну допомогу і госпіталізували. Про травми і стан потерпілого нічого невідомо. На місці працювали "швидка", співробітники ДСНС і правоохоронці. Деталі аварій встановлюються.

Раніше повідомлялося, що в Черкаській області троє людей загинули в ДТП за участю автобуса.

А під Києвом на Гостомельській трасі таксист врізався в стовп. В результаті аварії загинула пасажирка, водія і ще одного пасажира забрали в лікарню.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевДТПвидеофототаксиавтобусстолкновения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі