ua en ru

Дивовижна екскурсія по Львову

Україна дуже мальовнича і красива країна. Тисячолітня її історія говорить про насиченість бурхливих подій, завдяки яким країна має надзвичайно багату культуру. Здійснюючи екскурсії по Україні, можна ознайомитися з особливостями її традицій, народним побутом і неперевершеною українською кухнею. А також помилуватися прекрасними історичними пам'ятками найкрасивіших міст країни. Екскурсії по Україні розкажуть про видатних людей, які прославили Україну і добре відомі за її межами. А гостинність і доброзичливість українців просто не знає кордонів.

Львів, один з найбільш особливих міст країни. Складається таке враження, що на це місто ніякі тимчасові закони не діють. У Львові, як і раніше, як і століття тому, присутня атмосфера старовини, його вузенькі вулички просто зачаровують.

Екскурсії по Львову допоможуть якомога більше дізнатися про це казковому місті.

Майже з самого початку свого існування Львів привертав ремісників і торговців всієї Європи. У середні століття тут були чути розмови на різних мовах.

Приїжджають сюди люди з різних країн вносили нові ідеї творчості та мистецтва. Деякі приїжджі, зачаровані красою міста, залишалися в ньому назавжди.

Більше половини всіх пам'яток архітектури, які розташовані в Україні, знаходяться у Львові. Унікальні ансамблі архітектури виникли тут завдяки зіткненню кількох культур. Під час екскурсії по Львову можна побачити різноманітність стилів всіх епох, які відображені в старовинних місцевих будовах. А центр міста є архітектурним та історичним заповідником.

У оглядову екскурсію по цьому чарівному місту обов'язково входить відвідування таких місць як: міська ратуша, розташована на площі Ринок, відомий у всьому світі Оперний театр, Порохова вежа, Домініканський собор, Вірменський собор, Личаківський цвинтар, Бернардинський монастир-фортеця і ще багато цікавого.

А під час відпочинку від екскурсій по Львову, затишні маленькі кав'ярні та кафе запропонують ароматну каву та солодощі до нього. Адже Львів починається саме з кави.