19:09 29.03.2018

Суд продовжив на 2 місяці арешт підозрюваного в захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" в Харкові

2 хв читати
Суд продовжив на 2 місяці арешт підозрюваного в захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" в Харкові

Київський районний суд м.Харкова в четвер задовольнив клопотання прокуратури про продовження на два місяці запобіжного заходу Володимиру Безуху, підозрюваному в захопленні 9 заручників (зокрема 2 неповнолітніх) у відділенні "Укрпошти".

"Клопотання прокурора задовольнити. Запобіжний захід щодо обвинуваченого Безуха Володимира Володимировича залишити без зміни у вигляді тримання під вартою. Продовжити термін тримання під вартою до 60 днів, тобто до 27 квітня", - йдеться в ухвалі, оприлюдненому суддею Наталією Бородіної.

У зв'язку зі скаргами В.Безуха на отит суд вирішив направити запит в СІЗО, де тримають підозрюваного, про стан здоров'я та надання йому медичної допомоги.

Як повідомлялося, вдень 30 грудня 2017 року чоловік забарикадувався в відділенні "Укрпошти" в Харкові, взявши в заручники 9 осіб (3 співробітників "Укрпошти" та 6 відвідувачів, серед яких було двоє дітей). Увечері того ж дня всі заручники були звільнені, а чоловік затриманий. Йому було оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.147 (захоплення і тримання осіб у заручниках) Кримінального кодексу України.

31 грудня 2017 року Київська райсуд м.Харкова визначив запобіжний захід В.Безуху у вигляді тримання під вартою. Захист подав апеляцію.

11 січня 2018 року Апеляційний суд Харківської області відмовив у задоволенні апеляції, залишивши рішення слідчого судді без змін.

22 березня 2018 року обвинувальний акт щодо В.Безуха був направлений в Київський райсуд Харкова. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст.147, ч.1 ст.310, ч.2 ст.309 (захоплення і тримання осіб в заручниках, вирощування конопель і незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни 23 рази обстріляли вісім громад у Сумській області

Зеленський відвідає у вівторок Бельгію для підписання двосторонньої угоди про безпеку

Українська авіація і ракетні війська завдали удару по 24 місцях скупчення противника - Генштаб ЗСУ

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Краматорському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ: на Покровському, Куп'янському, Харківському та Времівському напрямках відбулося 42 бойові зіткнення

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 43 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Міноборони виступило з роз'ясненням щодо прийому інструкторів із країн-партнерів

Умеров закликав надати Україні дозвіл використовувати західну зброю на більшу відстань

Кулеба провів розмову з главою МЗС Філіппін

Зеленський зустрівся з главами палат і фракцій парламенту Іспанії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА