Деякі питання діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції
Розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.10.20201363-р
Документ 1363-2020-р, чинний, поточна редакція — Прийняття від 29.10.2020
Виберіть формат файлу для збереження:

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 жовтня 2020 р. № 1363-р
Київ

Деякі питання діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції

З метою забезпечення належної реалізації положень Закону України “Про запобігання корупції”:

1. Національному агентству з питань запобігання корупції забезпечити відкритий цілодобовий доступ на своєму офіційному веб-сайті до публічної частини Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом можливості перегляду, копіювання та роздруковування інформації, а також у вигляді набору даних (електронного документа), організованого у форматі, що дозволяє його автоматизоване оброблення електронними засобами (машинозчитування) з метою повторного використання.

2. Національному агентству з питань запобігання корупції забезпечити проведення спеціальних перевірок відповідно до вимог Закону України “Про запобігання корупції”.

3. Державним органам, органам місцевого самоврядування забезпечити:

1) безпосередній автоматизований доступ Національного агентства з питань запобігання корупції до інформаційно-телекомунікаційних і довідкових систем, реєстрів, банків даних, у тому числі тих, що містять інформацію з обмеженим доступом, держателем (адміністратором) яких вони є;

2) користування Національним агентством з питань запобігання корупції державними, у тому числі урядовими, засобами зв’язку і комунікацій, мережами спеціального зв’язку та іншими технічними засобами;

3) надання інформації, у тому числі з обмеженим доступом, за письмовими запитами Національного агентства з питань запобігання корупції.

Прем'єр-міністр України

Д.ШМИГАЛЬ

Інд. 29




вгору