World of Tanks

World of Tanks 1.25

World of Tanks

World of Tanks — легендарна масова багатокористувальницька онлайн-гра в жанрі аркадного танкового симулятора для ПК Windows. Ця гра перенесе вас у часи Другої світової війни, де вам належить битися з ворожими силами, використовуючи всю міць військової техніки. Щоб перемогти потрібно знищити ворогів або ж захопити базу суперника.

Геймплей гри базується на командних танкових боях гравців між собою (PvP). Кожен геймер повинен максимально ефективно управляти своєю броньованою бойовою машиною, щоб не опинитися серед тих, хто програв.

У World of Tanks представлено 5 типів техніки: легкі, середні, важкі танки, ПТ-САУ і САУ. Кожен тип техніки володіє унікальними особливостями ігрового процесу і ролі в бою. Беручи участь і перемагаючи в боях, геймер заробляє ігрову валюту, тренує екіпаж, а також накопичує очки досвіду, що в свою чергу забезпечує йому доступ до нових модулів і більш потужним бойовим машинам.

У грі геймеру доступно безліч ігрових режимів, серед яких: Стандартний бій; Штурм; Зустрічний бій; Генеральна битва; Лінія фронту; Рангові бої; Командні бої; Тренувальний бій. Крім цього в грі періодично з'являються спеціальні режими, які відносяться до важливих світових подій.

Головною перевагою цієї гри є неймовірно якісна графіка і чистота картинки. Все виглядає настільки реалістично та епічно, що не можна відірвати погляд. Тут вас чекає безліч крутих локацій для справжніх танкістів. Завантажуйте World of Tanks на свій комп'ютер і особисто оцініть всю міць цієї гри.

Зміни в останній версії

  • Цей тест доступний для технічних цілей та не містить нового контенту. Однак це чудова можливість протестувати всі транспортні засоби, яких ще немає у вашому обліковому записі, та поекспериментувати з різними налаштуваннями обладнання.
Автор:
Офіційний сайт: worldoftanks.ru
Оновлено:
Версія Windows: XP, Vista, 7, 8, 10
Мова інтерфейсу: English, Українська, Русский
Завантажити World of Tanks для Windows World of Tanks для macOS

Коментарі

Бажаєте поділитися враженнями або поставити запитання?

Розпочніть обговорення, залишивши коментар зі своїми думками про World of Tanks!

Схожі програми