07:21 09.05.2019

Один військовослужбовець ЗС України загинув, ще 4 отримали поранення внаслідок 11 обстрілів з боку бойовиків за минулу добу

2 хв читати
Один військовослужбовець ЗС України загинув, ще 4 отримали поранення внаслідок 11 обстрілів з боку бойовиків за минулу добу

За минулу добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82-мм, обстріли проводилися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, четверо отримали поранення", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ООС: тричі з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Павлополя; з гранатометів різних систем - навколо Мар'їнки; двічі зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у Богданівки; зі станкових протитанкових гранатометів - неподалік Старогнатівки; з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Лебединського; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - неподалік Опитного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні два рази: з мінометів калібру 82-мм - біля Новотошківського; з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - поблизу Залізного.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь", - повідомили в штабі.

За даними української розвідки ООС 8 травня шість бойовиків були знищені, ще п'ять - отримали поранення. Також була знищена вантажівка противника.

"З початку поточної доби обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано", - підсумували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден очікує більш тісної співпраці з Бельгією щодо України

Ворог атакував Одесу касетними боєприпасами, мета – припортова інфраструктура, є поранені

Один представник полку "Азов" повернувся додому в рамках останнього обміну військовополоненими

Кулеба в розмові з Блінкеном привітав дозвіл США на удари по РФ: Своєчасний крок у правильному напряму

Офіс ТЧХУ відновив роботу в Краматорську

Кличко: Київ готується до складної зими в умовах масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури

Зеленський подякував Королю Швеції за особливу допомогу в межах Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

У Міноборони підтримують створення Військової поліції

Французька спецслужба повідомила про затримання та арешт підозрюваного в підготовці теракту на Олімпіаді

Зеленський обговорив із прем'єром Швеції розвиток оборонного співробітництва, Саміт миру та євроінтеграцію

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА