Honda UR-V: новий “середньорозмірний” кросовер

Новий середньорозмірний кросовер Honda, створений за мотивами шанхайського концепт-кара Concept D, буде представлений світу 25 квітня на Пекінському автосалоні. Місце офіційної прем’єри обрано неспроста – автомобіль по суті розроблений спеціально для Китаю, і буде він представлений на інших ринках – питання відкрите. Так чи інакше, “товарне” ім’я новинці вже присвоєно – Honda UR-V. Кросовер повністю спроектований силами і розумом китайських інженерів Honda, а його випуск налагодять на заводі Dongfeng Honda Automobile в Гуанчжоу.

Моторна гамма UR-V, імовірно, буде складатися з бензинового атмосферника об’ємом 2,4 л, а також 2,0-літрового турбомотора, які будуть доступні в парі з 6-діапазонним автоматом. Основна ставка – на передньопривідні модифікації, але в якості опції Honda UR-V можна буде оснастити системою повного приводу. Ціни на купеподібний кросовер будуть знаходити в діапазоні 38 400 – 65 200 доларів, а продажі Honda UR-V на китайському ринку повинні стартувати в кінці 2016 року.

Представлений роком раніше в ШанхаеConcept D привертав увагу складною світлодіодним архітектурою оптики, відеокамерами замість бічних дзеркал і практично не помітними дверними ручками, імплантованими в дверні панелі, однак появи всіх цих шедеврів на серійній машині чекати, само собою, не варто. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News