RU
 

Луценко прокоментував скаргу американського інформатора

Корреспондент.net,  27 вересня 2019, 03:52
0
662
Луценко прокоментував скаргу американського інформатора
Фото: facebook.com/LlutsenkoYuri
Луценко прокоментував згадку свого імені в скарзі розвідника на дзвінок Трампа Зеленському

Екс-генпрокурор не хоче "втягувати Україну в шторм американських внутрішньополітичних процесів".

 

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко відреагував на згадку його імені в повідомленні інформатора з національної розвідки США, яке 26 вересня було розсекречене та опубліковане. Реакція Луценко з'явилася на його сторінці в Facebook.
 
"У зв'язку з масовими запитами повідомляю: я розцінюю текст скарги офіцера правоохоронних органів США в частині інформації про Луценка як маніпулятивний і неодноразово не відповідає істині", - написав екс-генпрокурор.
 
Від інших заяв Луценка відмовився, пояснивши це бажанням "не втягувати Україну в шторм американських внутрішньополітичних процесів".
 
 
 
 
Луценко додав, що встановити істину в справі сина політичного конкурента Трампа Джозефа Байдена - Хантера повинні правоохоронці України і США на основі механізму міжнародної правової допомоги. Це ж, за словами екс-глави ГПУ, стосується і справи про втручання у вибори в США в 2016 році.
 
У коментарях до посту в Луценка уточнили, що він має на увазі під фразою "неодноразово не відповідає істині", він пояснив: "Наприклад, моїм чоловіком називають того, кого я жодного разу не бачив і не чув. Так ясно?".
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАБайденжалоба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі