Названо сім головних технологій майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо сім головних технологій майбутнього

Фінтех і Картки
2300
Журнал Wired зробив прогноз розвитку технологій на найближче майбутнє. У статті видання наводиться сім передбачень в сферах медицини, торгівлі, інтернету і робототехніки.
Перший розділ статті стосується хакерських атак. На думку авторів, кібернапади згодом стануть відбуватися частіше. Від дій зловмисників страждатимуть об’єкти інфраструктури, наприклад, великі заводи, а також підприємці і прості громадяни.
Другий пункт пов’язаний з появою автоматизованих магазинів роздрібної торгівлі без кас і продавців. Автори матеріалу впевнені, що цей напрямок буде розвиватися: незабаром необхідні продукти можна буде замовляти через додаток, а їх доставкою займуться роботи. У третьому параграфі розповідається про обробку персональних даних. Журнал зазначає, що в майбутньому штучний інтелект навчиться розпізнавати людські емоції по обличчю і в залежності від цього пропонувати ті чи інші товари і продукти.
Четверте пророкування присвячено медицині. Видання припускає, що лікарі через кілька років зможуть успішно міняти ДНК, щоб лікувати генетичні захворювання – ця технологія буде досить доступна. П’ятий прогноз – роботи замість водіїв у рейсах далекого прямування. Зазначається, що це дозволить перевізникам значно економити. Шостий – повсюдне і необхідне використання віртуальної і доповненої реальності.
Автори вважають, що обійтися без них у роботі в майбутньому буде практично неможливо. Нарешті, сьомий розділ пов’язаний з блокчейн-технологіями. За прогнозом видання, в роботі великих сервісів, наприклад, таксі, інтернет-магазинів, соціальних мереж, будуть так чи інакше задіяні всі користувачі.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас