Samsung випустила SSD об'ємом до 8 ТБ для всіх користувачів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустила SSD об'ємом до 8 ТБ для всіх користувачів (фото)

Технології&Авто
1280
Samsung Electronics представила свій флеш-накопичувач четвертого рівня (QLC) – 870 QVO SATA SSD, який встановлює новий стандарт для сховищ даних великої ємності. Володіючи лідируючою в галузі ємністю до восьми терабайт, новий твердотільний накопичувач забезпечує поєднання швидкості, ємності і надійності для звичайних і професійних користувачів ПК.
У минулому споживачі мали вибирати між твердотільними накопичувачами, які забезпечують хорошу продуктивність, і жорсткими дисками, які пропонують велику ємність. Однак твердотільний накопичувач Samsung 870 QVO здатний запропонувати найкраще з обох світів, що робить його оптимальним вибором для звичайних користувачів ПК, яким важливі продуктивність і цінність, а також для професійних користувачів, яким потрібен високий рівень ємності.
Samsung випустила SSD об'ємом до 8 ТБ для всіх користувачів (фото)
Як йдеться в заяві компанії, 870 QVO пропонує кращі в своєму класі швидкості послідовного читання і запису до 560 МБ/с і 530 МБ/с відповідно, з технологією Intelligent TurboWrite, що дозволяє підтримувати пікові рівні продуктивності з використанням великого змінного буфера SLC3.
Samsung випустила SSD об'ємом до 8 ТБ для всіх користувачів (фото)
QVO 870 також забезпечує на 13% підвищення швидкості довільного читання в порівнянні з 860 QVO. На додачу до ємності і продуктивності, 870 QVO забезпечує виняткову довговічність до 2880 терабайт (TBW) або трирічну обмежену гарантію. Модель 870 QVO випускається в 1 ТБ, 2 ТБ, 4 ТБ і 8 ТБ варіантах і доступна з 30 червня 2020 року за рекомендованою виробником роздрібною ціною від $129,99 за модель 1 ТБ.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас