SkyUp приєднався до сервісу SmartTicket — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp приєднався до сервісу SmartTicket

Особисті фінанси
767
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines приєдналася до сервісу єдиного е-квитка на транспорт SmartTicket.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.
«Ми продовжуємо впровадження єдиного е-квитка на транспорті SmartTicket. Вже зараз на сервісі можна придбати один квиток на три види транспорту: залізницю, авіа та міський транспорт у Києві. Ми хочемо об’єднати весь транспорт цією сучасною зручністю. Тому продовжуємо роботу з підключення інших видів перевезень», – зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.
Як зазначається, на сервісі єдиного е-квитка на транспорті SmartTicket розпочався повноцінний продаж авіаквитків компанії SkyUp Airlines. Окрім гарантії повернення вартості квитка у разі його скасування та цілодобової підтримки клієнтів, SkyUp надає 7% знижки на свої послуги при купівлі SmartTicket.
Продаж SmartTicket здійснюється на транспортному порталі електронних послуг та на SmartTicket.gov.ua. Електронний квиток зчитується за допомогою QR-коду на мобільному пристрої контролера.
У майбутньому передбачається, що пасажир зможе придбати SmartTicket одразу на 4 види транспорту, або, наприклад, метро та поїзд або ж на поїзд та літак.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас