ua en ru

На Донбасі за добу загинув один військовий, ще 4 поранено

На Донбасі за добу загинув один військовий, ще 4 поранено Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Ситуація на Донбасі загострилася, противник здійснив 80 обстрілів

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 6 травня 2018 року, загинув один військовий і ще четверо отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що напередодні ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил загострилася, противник за добу 80 разів порушив мінські угоди. Найбільш активні бойові дії точилися в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Авдіївка, Піски, Троїцьке, Широкине.

Крім того, в ході патрулювання на Горлівському напрямку українські військові потрапили в засідку.

"На місце події прибула резервна група з найближчого опорного пункту. Після короткого вогневого зіткнення резервна група переслідувала противника, під час якого троє бойовиків були знищені на лінії зіткнення... Під час активних оборонних бойових дій за минулу добу втрати Об'єднаних сил склали один загиблий і чотири поранених. Зараз пораненим надається кваліфікована медична допомога в госпіталі", - йдеться в повідомленні.

Ранкове зведення на 7.00 07 травня 2018 року За минулу добу, 6 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 6 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі українські військові потрапили в засідку, в результаті чого загинув один боєць і ще двоє поранені.