18:57 04.01.2018

У "Київстарі" заявили про обшуки

2 хв читати
У "Київстарі" заявили про обшуки

Представники податкової поліції в четвер, 4 січня 2018 року провели обшук в офісі мобільного оператора "Київстар", повідомив президент компанії Петро Чернишов.

"Сьогодні вранці до нас у головний офіс прийшли близько трьох десятків податкових поліцейських. Проникли через охорону всією ось такою бригадою, просто розсунувши наш турнікет, і пред'явили нам постанову Шевченківського районного суду Києва про дозвіл провести обшук нашого офісу. Що ж вони шукають у такому великому складі? Три договори, які укладені дуже давно ще за минулого керівництва компанії і вже припинили дію, і пару десятків додаткових документів до них", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

П.Чернишов нагадав, що вже майже два роки триває суд між "Київстаром" і ДФС України, яка вважає, що "Київстар" недоплатив рекордну суму - майже 1,5 млрд грн - до бюджету України.

"Ми вважаємо, що ця справа придумана, оскільки компанія завжди справно й у повному обсязі перераховує всі податки та збори до бюджету країни. Недарма нас регулярно називають платником податків номер один у галузі зв'язку та одним із найбільших платників податків країни. За 20 років роботи "Київстар" сплатив до скарбниці 52 млрд грн різних податків і зборів", - заявив президент "Київстару".

Він також нагадав, що компанія ніколи не відмовлялася надавати документи й надала суду "цілу вантажівку доказів".

"Однак, напевно, суд вирішив, що цього недостатньо, і 26 грудня 2017 року, нічого нам не сказавши, надав податковим інспекторам дозвіл на обшук і вилучення документів", - повідомив П.Чернишов.

Він також наголосив, що компанія "Київстар" продовжує роботу в нормальному режимі.

"Київстар" - найбільший український оператор мобільного зв'язку, який обслуговував станом на кінець третього кварталу 2017 року близько 26,4 млн абонентів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА