Президент BitPay розповів, коли біткойн почне знову зростати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент BitPay розповів, коли біткойн почне знову зростати

Фінтех і Картки
11443
Сонні Сінгх, комерційний директор BitPay Inc., у недавньому інтерв’ю для Bloomberg розповів про те, коли, на його думку, курс біткойна відновиться.
На питання про те, чи досяг криптовалютний ринок “дна”, він відповів, що однозначну відповідь дати важко:
“Прямо зараз ринок орієнтується на чутки. Хтось почне працювати з криптовалютами. Хтось, можливо, не почне. Але я думаю, що в наступному році ми побачимо події, ми побачимо, що Goldman запускає торгівлю криптовалютами, Fidelity запускає біткойн-продукт, Square почне пропонувати приймати платежі в біткойнах. Blackrock запустить ETF. Все це стане реальним, і ми побачимо, як ціна знову почне зростати.
BitPay працює на ринку криптовалютних платежів з 2011 року, при цьому обсяг транзакцій збільшився на 328% порівняно з аналогічним періодом минулого року.
“Люди, з якими я спілкуюся в галузі… ми ніколи не були більш оптимістичними. Бізнес йде непогано. Ми наймаємо більше людей. Ми працюємо з кількома великими глобальними брендами по всьому світу. Ніхто не зупиняється. Всі йдуть вперед повним ходом. Проблема, я думаю, в альткойнах. Я впевнений, що вони вже не повернуться до колишніх рівнів, так само, як біткойн – повернеться. Fidelity, Blackrock, вони не запускають продукти на базі альткойнів. Вони збираються запустити продукти на базі біткойна”,- повідомив він.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас