RU
 

У Києві "мінували" станції метро Хрещатик і Гідропарк

Корреспондент.net,  19 серпня 2014, 12:20
0
379
У Києві  мінували  станції метро Хрещатик і Гідропарк
Фото: kiyany.obozrevatel.com
Подальший режим роботи станцій буде залежати від результатів перевірки

У Києві дві станції метро закрили через загрозу вибуху.

Станції столичного метрополітену Хрещатик і Гідропарк закрили для входу та виходу, повідомили в прес-службі Київського метрополітену у вівторок, 19 серпня.

"Сьогодні, 19 серпня 2014 року, в зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху об 11:20 закриті для входу та виходу пасажирів два вестибюлі станції Хрещатик (до вулиць Городецького та Інститутської). Для входу та виходу пасажирів працює центральний вестибюль (до вулиці Хрещатик) і пересадочний вузол", - йдеться в повідомленні.

За три дні Київ "мінували" 14 разів


Крім того, в столичному метрополітені повідомили, що об 11:23 станцію Гідропарк закрили для входу та виходу пасажирів, а поїзди прямуватимуть через станцію без зупинки. О 12:10 станцію Гідропарк відкрили для пасажирів. "В результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено", - зазначили в Київському метрополітені.

Як повідомляв Корреспондент.net, вчора для входу та виходу пасажирів через повідомлення про мінування закривали станції метро Майдан Незалежності і Вокзальна, але вибухівку так і не знайшли.

Повідомлення про мінування центральних станцій київського метрополітену надходять вже не вперше. Раніше у зв'язку з подібними заявами правоохоронці вже закривали станції метро Вокзальна, Хрещатик, Арсенальна та Поштова площа.

ТЕГИ: КиевМетрополитенметроКрещатикМВД УкраиныГидропарк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі