ua en ru

Напад на Гандзюк: у поліції розповіли, що четверо підозрюваних зізналися у злочині

Напад на Гандзюк: у поліції розповіли, що четверо підозрюваних зізналися у злочині Фото: Катерина Гандзюк (facebook.com/uakateryna)

Четверо затриманих заявили, що отримували пропозицію скоїти напад на Гандзюк за гроші

У поліції повідомили, що четверо підозрюваних у нападі на громадську активістку та радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк зізналися у скоєнні злочину. Про це "РБК-Україна" повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

За словами Тракала, причетність підозрюваних до нападу підтверджується доказами та свідченнями, які отримало слідство. Четверо затриманих заявили, що отримували пропозицію скоїти напад на Гандзюк за гроші.

Нагадаємо, що підозрюваного у нападі на Гандзюк Вишневського взяли під домашній арешт.

Також 21 серпня суд Херсона заарештував ще двох підозрюваних у замаху на Гандзюк. Суд заарештував підозрюваних на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, що Миколу Новікова, якого суд заарештував за причетність до нападу на Катерину Гандзюк, сьогодні, 22 серпня, звільнили з-під арешту.

Додамо, що глава Нацполіції Сергій Князєв заявив, що у справі про напад на Гандзюк проходять 6 підозрюваних.

На сьогоднішній день слідством притягуються до кримінальної відповідальності 6 громадян України, яких поліція підозрює в участі або у співучасті вчинення злочину.