Документ v0395905-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 28.08.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 29.08.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА

НАКАЗ

28.08.2020  № 395

Про внесення змін до Положення про Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру Офісу Генерального прокурора, затвердженого наказом Генерального прокурора від 5 березня 2020 року № 125

У зв'язку зі змінами у законодавстві, керуючись статтями 8, 9 Закону України "Про прокуратуру", НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Положення про Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру Офісу Генерального прокурора, затвердженого наказом Генерального прокурора від 5 березня 2020 року № 125.

1.1. У тексті Положення слова "Національна академія прокуратури України (Тренінговий центр прокурорів України)" у всіх відмінках замінити словами "Тренінговий центр прокурорів України" у відповідних відмінках.

1.2. Пункт 2.6 викласти у такій редакції:

"2.6. У разі відсутності першого заступника або заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури виконання їхніх обов'язків може тимчасово покладатися на одного із прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури згідно з наказом Генерального прокурора, а в разі відсутності начальника управління, начальника відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури - на одного із прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відповідно до наказу заступника Генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.".

1.3. Абзац сьомий пункту 5.2 викласти у такій редакції:

"- забезпечує керівництво Спеціалізованої антикорупційної прокуратури інформаційно-аналітичними матеріалами про стан кримінальної протиправності та слідчо-наглядової діяльності для використання у практичній діяльності;".

Генеральний прокурор

І. Венедіктова



вгору