ua en ru

На Донбасі за добу поранено 3 військових

На Донбасі за добу поранено 3 військових Фото: українські військові (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики за добу 23 рази обстріляли позиції ООС

На Донбасі впродовж минулої доби, 14 жовтня, бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціям ЗСУ, троє військових отримали поранення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу операції Об'єднаних сил у Facebook.

При цьому, як повідомляється, бойовики 4 рази застосовували озброєння заборонене мінськими домовленостями.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціям ООС в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Крім того, з мінометів 82 калібру були обстріляні опорні пункти українських військових поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового та Водяного.

"В ході бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та чотирьох поранено", - зазначили у відомстві.

На Донбасі за добу поранено 3 військових

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у промзоні Авдіївки українських військових обстріляли боєприпасами з невідомою речовиною, які ще протягом двох діб після обстрілу горять і видають неприємний запах.