08:55 25.05.2018

У Дніпропетровській області в 2018 році зведуть 6 будинків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

1 хв читати
У Дніпропетровській області в 2018 році зведуть 6 будинків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

У Дніпропетровській області поточного року побудують найбільше в Україні, 6 дитячих будинків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

"Кожна дитина має рости в сім'ї, відчуваючи тепло і турботу. На Дніпропетровщині замість інтернатів віддаємо перевагу сімейним формам виховання. Цього року плануємо побудувати нові будинки, в кожному з яких буде виховуватись тільки невелика група дітей. Так вихователь зможе приділяти достатньо уваги всім, а атмосфера буде дійсно домашньою", - розповів в четвер журналістам Олег Кужман.

Дитячі будинки будуть побудовані, два - в Кривому Розі, по одному - в Петриківському, Павлоградському, Синельниківському, Солонянському районах.

"Ми розробили типовий проект цих будинків і погодили його в Міністерстві соцполітики. Думаю, він може стати базовим для всієї країни", - додав заступник голови облдержадміністрації.

Як повідомлялося, на території Дніпропетровської області функціонує 155 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується понад 1 тис дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В області близько 400 прийомних сімей, де виховується 700 дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Саміт НАТО не стане продуктивним без вирішення питання запрошення України до організації - Зеленський

Серед повернутих із російського полону шестеро жителів Харківщини - Синєгубов

У Харкові вже 6 жертв внаслідок нічних ворожих ударів

Від початку доби на лінії фронту відбулося 42 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

Мінветеранів і НВМК розробили інструкції щодо поховання військовослужбовців, УБД та учасників Революції гідності

Зеленський візьме участь у конференції з безпеки в Сінгапурі - ЗМІ

Україна та ще 17 країн-учасниць Договору про Антарктику заблокували надання Білорусі статусу консультативної сторони - Міносвіти

МОБІЛІЗАЦІЯ ПІСЛЯ УХВАЛЕННЯ ЗАКОНУ ПРО МОБІЛІЗАЦІЮ ЗБІЛЬШИЛАСЯ - ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Україна уклала з Норвегією угоду про безпеку

Німеччина дозволила Україні бити наданою зброєю по РФ через наступ на Харків - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА