RU
 

Тренер збірної з біатлону: На чемпіонат світу налаштовані оптимістично

iSport.ua,  6 березня 2019, 11:45
0
66
Тренер збірної з біатлону: На чемпіонат світу налаштовані оптимістично
Фото: biathlon.com.ua
Андрій Прокунін

Андрій Прокунін розповів про стан українських біатлоністок перед стартом чемпіонату світу.

 
Напередодні старту чемпіонату світу старший тренер жіночої збірної України Андрій Прокунін розповів про стан наших біатлоністок і про останній тиждень підготовки, що передувала старту в Остерсунді.
 
"Ми провели хороший збір і можу сказати, що задоволені станом дівчат на сьогодні та оптимістично налаштовані на чемпіонат світу. Віта і Валя Семеренки провели непоганий збір в Отепяя перед чемпіонатом Європи, і виступи в Раубічах ми розглядали крізь призму чемпіонату світу. І вже в останніх гонках проглядався їх непоганий фізичний стан. Залишалося тільки виправити деякі шорсткості, і немає жодних перепон на чемпіонат світу.
 
Всі дівчата здорові. Настя перебуває в хорошій формі, те ж саме - Віта і Валя. У Юлі Журавок був складний сезон: вже досить непоганий, з медаллю чемпіонату Європи, здобутою в хорошій конкурентній боротьбі. Ми постараємося акуратно підвести Юлю в хорошому стані до індивідуальної гонки, де вона отримає шанс виступити. Навряд чи цей стан буде ідеальним, враховуючи попередній складний календар, але в хорошому стані вона здатна провести гонку на високому рівні.
 
Юля Джима не працювала з нами в Раубічах, але ми тримаємо зв'язок і з нею, і з Урош Велепецем. По тому, що я встиг побачити вже тут, в Остерсунді, на сьогодні у неї хороша швидка і якісна стрілянина. Видно, що для сьогоднішнього стану рухи оптимальні. Але це всього лише тренування, і я був більше сконцентрований на роботі дівчат, тому повноцінно оцінити стан можна буде в змагальному режимі.
 
Що стосується складу на мікст, який почнеться ЧС, то думки з приводу складу вже є, але для прийняття остаточного рішення у нас ще є час. Ми в Раубічах провели дуже гарне тренування спільно з чоловічою збірною, змоделювали можливі склади на змішану естафету. Але остаточне рішення щодо складів ми приймемо вже після закінчення офіційного тренування", - зазначив Прокунін.
 
Раніше стало відомо про склад збірної України на чемпіонат світу з біатлону.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі