Дизайнер Xiaomi розповів про недоліки першого розумного годинника компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дизайнер Xiaomi розповів про недоліки першого розумного годинника компанії

Фондовий ринок
535
Директор з дизайну Xiaomi Рен Йї нещодавно зізнався, що новий гаджет Xiaomi Watch не позбавлений недоліків.
У своєму недавньому пості в соцмережі Weibo Рен Йї сказав, що основними проблемами новинки є потужність, вага і сумісність зі штучним інтелектом.
Оскільки розумний годинник не такий великий, як телефон, деякі функції складно впровадити. За його словами, годиннику «доведеться ігнорувати» деякі потреби користувачів, і кожен повинен буде обирати гаджет, виходячи зі своїх уподобань.
Також Рен Йї зазначив, що перші розумні годинники отримали відносно неякісне звучання, незважаючи на великий виріз динаміка.
Крім того, повідомляється, що пристрій має недоліки в роботі системи штучного інтелекту, а також при роботі з пристроями розумного будинку, що може бути виправлено в наступних оновленнях.
Xiaomi Watch оснащені 1,78-дюймовим квадратним екраном AMOLED. З точки зору апаратного забезпечення, Xiaomi Watch — перший в світі годинник, що використовує версію Qualcomm Snapdragon Wear 3100 4G. Він підтримує незалежний WiFi, Bluetooth, багатофункціональний NFC й інші функції.
Завдяки вбудованому акумулятору ємністю 570 мАг він працює 36 годин. Цей розумний годинник поставляється зі спеціальною системою — MIUI For Watch. Користувачі мають доступ до 100 тем і можуть завантажувати додатки.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас